SRCODAR

motivacioni dnevnik

Koliko puta ste imale super ideju, bile jako uzbuđene, i sigurne da je to prava stvar, krenule u akciju ali niste odmakle dalje od početka jer je bilo preteško?

Možda je to bila dijeta, ili vežbanje, ili učenje stranog jezika, meditacija, ples, ili…? Eh. Sasvim sigurno umete da nastavite ovu rečenicu.

Kada ste prezatrpane ulogama koje imate i poslovima koje obavljate, stvarno nije realno da se bavite i nekim dodatnim aktivnostima, koliko god bile zdrave i koliko god da ste svesne da će vam dugoročno gledano pomoći.

I ne radi o tome da ne znate šta vam treba, naravno da znate! I to tačno i precizno do u gram, do u zarez, do u zalogaj. Ali to što znate šta vam treba, nije dovoljno motivišuće da biste istrajale do cilja.

Potrebna vam je neka dodatna motivacija…

…jer vas stare navike kao magnet vraćaju na staro – i to ne samo na staru kilažu, već i na automatske reakcije “Ma lakše mi je ovako, nekako sam navikla”,  ili na opravdavanje svojih loših izbora pokličom “Jednom se živi!”.

I onda se vrtite u krugu “jedan korak napred, dva koraka nazad”, što je prilično frustirajuće, zar ne?

I malo blamerski, jer niko više, pa ni vi same, ne veruje u tu priču “E sad stvarno!”.

Kako znam?

Nažalost, odlično znam jer sam i sama kroz to prošla i na težak način, zahvaljujući začaranom krugu “malo da, hoću, jer znam šta mi i zašto treba, ali ipak ne, neću istrajti jer me mrzi”, naučila da je jedina gora stvar od konstantnog izneveravanja tuđeg poverenja – izneveravanje poverenja u sebe.

I tako sam, iz čiste muke, počela da razmišljam, kako da napravim nešto što će nam svima pomoći da istrajemo do kraja (ali sad stvarno) i pobedimo svoje loše navike, a pre svega ponašanje po automatizmu, koje vodi do neosećanja punoće života i tavorenja.

Pa koje je rešenje?

Pravo pitanje me je dovelo do pravog odgovora – motivacioni dnevnikdar od srca, koji je mnooogo više od obične sveske ili lepog blokčića, jer njih možemo da zeznemo i izmanipulišemo, šarmiramo i prevarimo, ali Srcodar – ne. Ovde ne možemo da pocepamo list i da se pravimo da ovaj promašaj nije postajao.

I to je jedan od najvećih benefita Srcodara, dnevnika za lakše usvajanje novih navika, jer su nam u životu najdragoceniji oni prijatelji prema kojima osećamo i ljubav i strahopoštovanje istovremeno.

Srcodar je dnevnik sa 28 strana, koji će vam omogućiti da za 28 dana uvedete novu aktivnost u svoju svakodnevicu i da je trajno zadržite u životu, tako što ćete je pretvoriti u naviku. Sa druge strane, može vam poslužiti za odvikavanje od loših navika.

Pitate se kako radi i šta ima što drugi dnevnici nemaju?

Glavna stvar je da ćete sa Srcodarom, umesto da po uobičajenom šablonu opet odustanete, a zatim se osećate frustrirano što ste uopšte i počinjale, naučiti da proslavite svaku svoju malu svakodnevnu pobedu, što će vas motivisati da nastavite dalje, dan po dan.

Istina je da svaka vaša i najmanja pobeda zaslužuje vatromete i konfete! A Srcodar vam daje 28 nalepnica srca na dar, kao nagradu, kao zagrljaj, kao slatkiš, kao podršku samoj sebi da ovog puta zaista i uspete.

Kad uzmete Srcodar u ruke i upišete svoju naviku/odviku, osetićete se sjajno što radite nešto fenomenalno samo za sebe, a kako budu odmicali dani, a vi imale konkretne rezultate pred očima od prve do dvadesetosme stranice Srcodara – taj osećaj uspeha i ponosa na sebe će se sve više pojačavati.

Ovaj put ne samo da nećete odustati od sopstvenog boljitka, nego ćete iz dana u dan bivati sve srećnije jer ćete doživeti duboku sreću transformacije, znanu samo onima koji se razvijaju i nadrastaju stare sebe.

Takođe, upisaćete se na listu uspešnih, koji su dokazali da je svaki dan bitan, jer ćete imati svoje sopstveno iskustvo – šta znači redovan rad na sebi, svaki dan, bez preskakanja 28 dana u nizu.

Dodatno ćete biti motivisane nagradom – stikerom srculencem koje dajete sebi u znak pobede. Darujete sebi nalepnicu srce, koja je simbol ljubavi prema sebi, jer danas možete to što ranije (a možda i nikad) niste mogle.

Svakoga dana, čim sprovedete u delo svoju naviku-odviku, zapišete svoje misli, emocije, i utiske o toj svoj maloj pobedi, nagradite se jednom nalepnicom srcem, i tako 28 dana u nizu bez preskakanja.

Srcodar je mudro osmišljen u psihološkom smislu i dizajniran tako da vam zadrži početni entuzijazam dovoljno dugo, sve dok ne usvojite novu naviku/odviku.

Vi zaslužujete da imate izobilje svega i svačega, a Srcodar je tu da vam pomogne da svaki dan, bez izuzetka, ućutkate sve one glasove koji vam govore: ”Ma nema šanse, nećeš uspeti.” i kažete im s ponosom: „Možda ranije nisam, ali sada 100% hoću!“ jer imate u rukama dokaz – ispisane stranice svojim svakodnevnim uspesima i nagrade nalepnice srculenca – da ste apsolutno u pravu.

Srcodar je dar od srca za Vas i za One koje volite.

Srcodar je savršen poklon za sve drage žene iz vašeg okruženja – sestre, mame, ćerke, prijateljice… – kada se pitate:

1. Kako da joj najbolje pomognete?

Srcodar je savršen poklon kad onoj koju volite želite da pomognete da izgura do kraja, da uspe u svojim zamislima, i da uživa u blagodetima života onih koji imaju dobre navike.

A pri tom je poklon sa ličnom notom kojim pokazujete da tačno znate šta joj najviše treba.

“Moja mama se stalno nekome pravda i izvinjava! Kupila sam joj Srcodar i lično sam joj napisala koju naviku treba da usvoji – da se više nikome ne pravda i da nijednom u toku dana ne izgovori izvini!”, Tamara

2. Kako da joj donesete rešenje problema?

Srocodarom donosite praktično rešenje problema ako vaša draga osoba zna šta joj treba i stalno vam priča o tome, ali nikako da krene s reči na dela jer ne zna kako.  

“Kupila sam tri Srcodara za svoje tri najbolje drugarice i sad sam spremna. Kako koja krene da mi priča istu priču, koju sam čula već sto puta, ja joj samo dam Srcodar i kažem: “Upiši ovde sve to što si mi upravo rekla, i kreni da sprovodiš u delo odmah! Lepo ga upakujem, stavim u torbu i čekam pravi trenutak. One se oduševe jer ne znaju da tako nešto postoji, a ja budem baš ponosna što sam našla konkretno rešenje, i napravila im neviđeno iznenađenje”, Ana

3. Kako da joj olakšate uvođenje promene u život?

Stvoren je za onu vašu prijateljicu koja želi pozitivne promene u svom životu ali neće da se muči, nego bi da joj bude lako, lepo i zabavno. Jer ona želi proces promene o kojem može da priča i da se hvali kako joj dobro ide!

“Užasno me je nervirala sestra jer je za svako rešenje imala primedbu: “Ali zar nema nešto lakše?”, a onda sam otkrila Srcodar i pomislila vidi stvarno, ima lakše. Prvi put u životu sam bila srećna što je ona u pravu, a ne ja, i ne samo to – dozvolila sam joj da svima to ispriča”, Tanja

4. Šta pokloniti onome ko ima sve?

Srcodar je rešenje za problem zvani “Šta pokloniti onome ko ima sve” jer nam svima treba:

Motivacija! Inspiracija! Podrška!

I da znamo da nismo same.

“Jedna moja dobra drugarica voli skupe stvari i svaki njen rođendan me smori jer ne samo da joj ništa ne treba nego i puno očekuje. Grizla me savest kad sam uhvatila sebe kako tražim izgovore da joj ove godine ne dođem, pa sam krenula da razmišljam kako da joj poklonim nešto od srca, što ima veliku vrednost, a da ne bude preskupo. I setila sam se Srcodara. Moj poklon je bio najoriginalniji! A najbolji deo je što ga koristi i svima priča kako sam tačno pogodila!”, Zorana

5. Kako da joj pokažete da je dobro poznajete?

Srocdar je nezaboravan poklon kad želite da joj pokažete da je dobro poznajete, jer je dar od srca izraz iskrenog prijateljstva.

“Dobila sam Srcodar od drugarice i čim sam ga otvorila znala sam da hoće da mi kaže: kreni da vežbaš! Stavila sam ga na policu i prvo sam ga par dana samo gledala, bio mi je lep i bilo mi je žao da žvrljam po njemu. A onda sam prelomila i počela da vežbam po pola sata svakog jutra.Toliko sam štedela Srcodar da ga na kraju nisam ni ispisala, a svako jutro, već tri meseca za redom vežbam, samo gledajući ga. Neverovatno koliko me dobro poznaje, tačno me je provalila, znala je da samo estetika može da me pokrene”, Tanja

6. Kako da budete važan deo njenog života?

Srcodar je nezamenljiv poklon kad želite da budete važan deo njenog života jer će misliti na vas svaki dan!

“Moja najbolja drugarica iz detinjstva se preselila u Australiju. Htela sam da joj poklonim nešto što će sačuvati našu duboku povezanost, pa sam joj kupila Srcodar. Njena navika je da svaki dan skuva po neko srpsko jelo. Potpuno me je oduševila jer je krenula da istražuje recepte naših mama, na primer, juče je zvala moju mamu da je pita kako se pravi slana torta od pečenih paprika, a pre toga je pravila pogaču po receptu svoje tetke. Zahvaljujući Srcodaru, koga je uzela tako ozbiljno, sada smo sve povezane, a ne samo nas dve, jer je napravila grupu na viberu da nam šalje svima slike.”, Mila

7. Šta da joj poklonite kad želite da se oseća voljenom?

A kada želite da se oseća voljenom i treba vam poklon sa emotivnom vrednošću, izrazite Srcodarom ono što vam je teško da izgovorite:

„Znam kako se osećaš. Vidim kroz šta prolaziš. Čujem te i kad pričaš kao navijena i kad ćutiš o tome. Nisi sama. Tu sam. Imaš moju ljubav, moju podršku i moju pomoć.“, Jelena

8. Kako da napravite poklon koji je više od poklona?

Srcodar je mnooogo više od poklona, jer je zapravo sećanje na prvi dan kad je vaša draga osoba, zahvaljujući vama, počela da ostvaruje svoje snove.

“Dobila sam Srcodar istog dana kad sam izašla na prvi dejt sa jednim tipom. To stvarno nije bilo slučajno. Odmah sam upisala: “Ovu vezu neću uprskati”. Godinu dana kasnije, 14. februara, me je zaprosio! Jako sam srećna jer sad imam tačan datum prvog izlaska, i prvih 28 dana veze. Najluđe je što sam ga dobila od moje bake, koja je želela da mi pomogne da lakše spremim poslednji ispit ☺. Ovaj njen poklon nikada neću zaboraviti jer svedoči o našoj dubokoj povezanosti.”, Sofija

9. Kako da je podstaknete da ostvari svoje želje jer vi vidite da ona može?

Srcodar je pravo malo čudo od poklona jer njime podstičete one koje volite da ostvare ono što su oduvek želele, na čemu će vam biti zauvek zahvalne.

“Uvek mi je žao kad vidim koliko potencijala imaju moje tri ćerke, a koliko one toga nisu svesne. Zato sam bila jako srećna kad sam otkrila Srcodar jer sam zahvaljujući njemu uspela da im diskretno i nenametljivo skrenem pažnju na to što ja vidim u njima, i da ih podstaknem na akciju, kako bi se i same u to uverile. Ja sam majka i to što ja kažem “Ti to možeš!” se ne računa,  moraju same to da otkriju”, Marija

10. Kako da poklonite nekome uspomenu?

Srcodar je uspomena.

Doživljaj.

I zajedničko iskustvo koje sada delite.

“Za 30-ti rođendan jedne naše drugarice kupili smo joj skok padobranom jer je to nešto što je oduvek želela ali joj je bilo skupo i činilo se nedostižnim. To je vrlo specifičan poklon i zahteva pripremu. Zato smo joj dodali i Srcodar da se 28 dana priprema za skok, kako ništa ne bi moglo da joj upropasti doživljaj. Vođenje motivacionog dnevnika joj je puno pomoglo da se izbori sa svojim strahovima. Srcodar se dokazao kao baš moćan mali poklon uz veliki poklon.”, Ana

Praktičan
Efikasan
Originalan
Lepo dizajniran
Maštovit
Mudro osmišljen u psihološkom smislu
Ima emotivnu vrednost
Izdržao je test vremena

Kako se Srcodar koristi u 3 koraka

Korak 1

Odlučite koja vam je navika/odvika trenutno najbitnija i upišite je u kvadratić.

Korak 2

Kad ste tu naviku u toku dana sprovele u delo, upišite svoje utiske, emocije, misli. I tako svaki dan, 28 dana u nizu bez prekida. Ako ipak neki dan preskočite, vratite se na dan 1.

Korak 3

Nagradite sebe nalepnicom srcem za uspešan dan, jer se svaki dan računa.

JEDVA ČEKATE?
Pa naravno!

Jer samo tada, kad negujemo izvor sreće u nama, a ne izvan nas, možemo da ostvarimo sve svoje ciljeve.

Poruči SRCODAR!

Cena: 1000 RSD

Kontakt podaci

Količina

Adresa za dostavu

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.
PREUZMI TABELU ŽELJA
BESPLATAN VODIČ ZA USPEŠNE ODNOSE
(Prepo)znajte 12 tipičnih obrazaca ponašanja ljudi kad su u problemu i kako da majstorski na njih odgovorite!
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM/JUNK FOLDER.
Uspešno ste se prijavili. Hvala!
Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.
PREUZMI TABELU ŽELJA
COSMO MAJ Ebook
COSMO JUN Ebook
PRIDRUŽITE SE ZAJEDNICI!
Prijavi se u našu Astro zajednicu gde ćeš videti koliko lako je sudbina promenljiva kategorija. Sve što treba da znaš da bi je promenila je kako i kada.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
COSMO JUL Ebook
COSMO AVGUST Kalendar